sinds 1999

De vacature

Uren per week
40

Locatie
Houten

Meer info?
Bregine 06 27034370

Category Manager

OMSCHRIJVING
Onze opdrachtgever is een snelgroeiende webshop met een start-up cultuur, korte lijnen en informele sfeer. Omdat we zo hard groeien kan het huidige team jouw hulp goed gebruiken! Onze opdrachtgever is de grootste online speciaalzaak in de FMCG branche. Het is een sterk
groeiend en gezond bedrijf. Je kan er alles kopen wat je dagelijks gebruikt voor de verzorging van jezelf, je gezin, je huisdier of het huishouden gebruikt. Er leeft een echte ondernemerssfeer, waardoor je de mogelijkheid hebt veel dingen uit te proberen en eigen te maken. Het kantoor en distributiecentrum bevindt zich in de omgeving van Utrecht en je komt te werken op sales afdeling in Houten.

FUNCTIE
Je dagelijkse verantwoordelijkheden bestaan uit het monitoren van de FMGC markt omtrent jouw specifieke category. Je zorgt voor een passend assortiment dat goed vindbaar is in google. Je werkt samen met fabrikanten en zet leuke originele promotie plannen op waarmee je bestaande klanten maar zeker ook nieuwe klanten weet te verrassen.
Je bent omzet en marge verantwoordelijk voor je eigen categorie. Samem met het sales en marketing team zet je doelstellingen op om de groei te bewerkstelligen. 

WIE BEN JIJ?
Je beschikt over een afgeronde Mbo of Hbo-opleiding in een commerciële of marketing richting. Uiteraard heb je grote affiniteit met Retail en FMCG. Je hebt ervaring als (junior) account- of category manager binnen de Retail of FMCG (pré). Voor deze vacature zijn resultaatgerichtheid, communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling onmisbaar. Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat. Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk mee krijgt. Je neemt graag het voortouw en gaat discussies niet uit de weg. Je bent cijfermatig sterk en Excel kent geen geheimen voor je.

WAT ZIJ BIEDEN
Een veelzijdige functie waarin je een zichtbare bijdrage levert aan het verkoopproces.
Snel veel verantwoordelijkheid.
Marktconform salaris.
Laptop van de zaak.
Reiskostenvergoeding.
Mogelijkheid tot volgen van relevante opleidingen
Elke dag verse lunch.
Al hun producten met personeelskorting.
Fijne collega’s en een leuk team waar je veel kan leren.