sinds 1999

De vacature

Uren per week
32 of 40

Locatie
rondom Schiphol

Meer info?
Bregine 06 27034370

Medior Accountant

OMSCHRIJVING
Onze opdrachtgever is een Nederlandse, internationaal opererende, organisatie en onderdeel van een grote Amerikaanse organisatie. De dienst is het opslaan, organiseren en distribueren van waardevolle goederen voor internationale opdrachtgevers.

FUNCTIE
Als Medior Accountant maak jij onderdeel uit van het finance team, welke bestaat uit 3 andere personen van verschillende niveaus. Vanwege de groei die de organisatie doormaakt is er nieuwe capaciteit nodig op de afdeling. Als Medior accountant ben je (mede) verantwoordelijk voor de financiële rapportage naar het management.

TAKEN:
- betalingen
- boekingen
- Journaliseren van o.a. salarissen en banktransacties
- assisteren met de maand afsluiting
- controleren en behandelen van luchtvracht en warehouse documenten
- samenwerken met planning en sales aangaande facturering
- klant contact aangaande overeenkomsten

WIE BEN JIJ?
Je bent enthousiast, proactief en steekt graag je handen uit je mouwen. Tijdens de afsluitingsperiode is het altijd even buffelen maar dat vind jij eigenlijk de leukste tijd. Je neemt graag initiatief om het proces te verbeteren en weet je zaken snel eigen te maken. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.  Je hebt in jouw carrière de meeste aspecten van de financiële administratie wel gezien. Doordat het bedrijf hard groeit ligt de werkdruk hoog en wordt er wel wat van je verwacht. Door jouw ervaring maar vooral door jouw gedreven personality is dat geen probleem voor jou. Tot slot is het van belang dat je het voeren van de financiële administratie leuk vindt. Dat is helemaal jouw ding! Je hebt al een aantal jaren ervaring en minimaal MBO+ / HBO niveau.

WAT ZIJ BIEDEN
Een veelzijdige functie waarin je een zichtbare bijdrage levert aan de afdeling en aan het bedrijf.
Snel veel verantwoordelijkheid.
Marktconform salaris.
Reiskostenvergoeding.
Mogelijkheid tot volgen van relevante opleidingen
Fijne collega’s en een leuk team waar je veel kan leren.