We zijn sinds 1999 actief op de arbeidsmarkt. Onze doelstelling is om een succesvolle en kwalitatief hoogwaardige invulling aan uw vacatures te geven. Door de brugfunctie die we vervullen tussen uw organisatie en de kandidaat, waarborgen we de continuïteit binnen uw organisatie.

De functies waarin Pdf Personeelsdiensten bemiddelt bevinden zich in de reclame- en marketing communicatiebranche. We beschikken over een uitgebreid bestand met kandidaten. Sommigen daarvan zijn op zoek naar een nieuwe vaste baan en anderen zijn weer op korte termijn beschikbaar voor een project.

We verzorgen het totale traject vanaf het opstellen van het functieprofiel tot en met de voorselectie. We zijn getraind in de gevraagde expertise en kennen de laatste trends en ontwikkelingen.

Doordat we alle kandidaten uitgebreid interviewen worden alleen de meest geschikte kandidaten uiteindelijk aan u als opdrachtgever voorgesteld.
Zo zorgen we voor optimale zekerheid en tevredenheid tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. En wat betreft die voorwaarden en tarieven: we werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers : ANWB, Charter House, Eigen Fabrikaat, GT-Retail, Keesing Media Groep, Pleinshoppen, Sodexo, Tata Steel, TUI, Wehkamp en vele anderen.

Contact