sinds 1999

We zijn sinds 1999 actief op de arbeidsmarkt.

Onze doelstelling is om een succesvolle en kwalitatief hoogwaardige invulling aan uw vacatures te geven. Door de brugfunctie die we vervullen tussen uw organisatie en de kandidaat, waarborgen we de continuïteit binnen uw organisatie.

De functies waarin Pdf Personeelsdiensten bemiddelt bevinden zich in de marketing/communicatie branche, e-commerce, grafimedia en administratief/secretarieel. We beschikken over een uitgebreid bestand met kandidaten. Sommigen daarvan zijn op zoek naar een nieuwe vaste baan of een uitzendbaan en anderen zijn weer op korte termijn (freelance) beschikbaar voor een project.

We verzorgen het totale traject vanaf het opstellen van het functieprofiel tot en met de voorselectie. We zijn getraind in de gevraagde expertise en stellen dan ook enkel kandidaten aan u voor waar wij volledig achter staan.

We interviewen alle kandidaten uitgebreid en trekken altijd enkele referenties na. Zo worden enkel de meest geschikte kandidaten uiteindelijk aan u als opdrachtgever voorgesteld.

Zo zorgen we voor optimale zekerheid en tevredenheid tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. En wat betreft die voorwaarden en tarieven: we werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers:

Keesing Media Group
GT Retail
Teva
Sodexo
Plein
Tata Steel
P.A. Van Rooyen
Bonded
 

Contact