Onze vacatures

Wij doen ons uiterste best om onderstaand overzicht up-to-date te houden. Staat er voor jou geen passende vacature bij stuur dan je CV, bij voorkeur als wordbestand aan info@pdfpersoneelsdiensten.nl

 • CRM Manager

  OMSCHRIJVING
  Onze opdrachtgever groeit waardoor het huidige team wel wat hulp kan gebruiken. Het is de grootste online speciaalzaak in de FMCG branche. Zij zijn een sterk groeiend en gezond bedrijf. Bij hun kun je alles kopen wat je dagelijks gebruikt voor de verzorging van jezelf, je gezin, je huisdier of het huishouden. Er heerst binnen deze organisatie een informele bedrijfscultuur met korte lijnen. Er leeft een echte ondernemerssfeer, waardoor je de mogelijkheid hebt veel dingen uit te proberen en eigen te maken. Het kantoor en distributiecentrum bevindt zich in de omgeving van Utrecht en je komt te werken op de marketing afdeling.

  FUNCTIE
  Je bent een enthousiaste CRM Marketeer die van een uitdaging houdt en snapt dat de klant centraal staat. Je bent onderdeel van het marketingteam, bestaande uit SEO en SEA specialisten, een brand manager, een digital marketing manager, een data analist en een marketing manager. Als CRM marketeer bepaal je de CRM strategie gericht op het verder bouwen van nog meer tevreden klanten. Jij zorgt ervoor dat we onze klantentrouw, retentie en CLV versterken. Je verrast daarom onze klanten met relevante content, gepersonaliseerde contacten en aanbiedingen. Je bent verantwoordelijk voor database management en email marketing campagnes. Samen met de Digital Marketing Manager volg je onze analytics en weet je de klantreis continu te optimaliseren. Je werkt nauw samen met onze klantenservice om een optimale klant-ervaring te creëren die tot uiting komt in een top NPS score.

  WIE BEN JIJ?
  Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
  Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring bij een A-merk, online retailer of bureau
  Je hebt ervaring met CRM / CDP systemen en database management
  Je hebt gedegen ervaring met gesegmenteerde email marketingcampagnes
  Je kunt overweg met Google analytics
  Je hebt kennis en ervaring met de Europese data protection regelementen
  Je bent analytisch, pro-actief en resultaatgericht

  WAT ZIJ BIEDEN
  Een veelzijdige functie waarin je een zichtbare bijdrage levert aan het verkoopproces
  Snel veel verantwoordelijkheid.
  Marktconform salaris
  Laptop van de zaak
  Reiskostenvergoeding
  Mogelijkheid tot volgen van relevante opleidingen
  Elke dag verse lunch
  Alle producten met personeelskorting
  Fijne collega’s en een leuk team waar je veel kan leren

 • BtoB category manager

  OMSCHRIJVING
  Bij onze opdrachtgever bestaat het assortiment uit persoonlijke verzorging, was & reiniging en snoepwaren. FMCG van uitsluitend A-merken: kwalitatief uitstekende producten die ze tegen een scherpe prijs bij hun vertrouwde leveranciers over de hele wereld inkopen. Als onderdeel van een enthousiast team zet jij je als gedreven sales /category manager elke dag weer in voor het verhogen van de omzet en het vergroten van het marktaandeel binnen hun BtoB afdeling.

  FUNCTIE
  Bij onze opdrachtgever start je als sales / category manager met een hands-on inwerktraject waarna je verantwoordelijk wordt voor alle zakelijke afnemers. Je bent een spin in het web tussen de verschillende afdelingen (Inkoop, Verkoop, Marketing) en binnen de totale organisatie. Je volgt de trends en marktontwikkelingen en bent mede verantwoordelijk voor assortimentsmanagement en ontwikkeling. Je zoekt nieuwe leveranciers en nieuwe afnemers en onderhoudt contacten met bestaande leveranciers en bestaande afnemers. Je onderhandelt over de voorwaarden.

  WIE BEN JIJ?
  Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een commerciële of marketing richting. Uiteraard heb je grote affiniteit met Retail en FMCG. Je hebt minimaal drie jaar ervaring als (junior) category manager binnen de Retail of FMCG. Voor deze vacature zijn resultaatgerichtheid, communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling onmisbaar. Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat. Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk mee krijgt. Je neemt graag het voortouw en gaat discussies niet uit de weg. Je bent cijfermatig sterk en Excel kent geen geheimen voor je. Goede kennis van de Engelse taal is zeer gewenst.

  WAT ZIJ BIEDEN
  Een veelzijdige functie waarin je een zichtbare bijdrage levert aan het verkoopproces.
  Snel veel verantwoordelijkheid.
  Marktconform salaris.
  Laptop van de zaak.
  Reiskostenvergoeding.
  Mogelijkheid tot volgen van relevante opleidingen
  Elke dag verse lunch.
  Al hun producten met personeelskorting.
  Fijne collega’s en een leuk team waar je veel kan leren.

   

 • Online Marketeer

  OMSCHRIJVING
  Onze opdrachtgever groeit waardoor het huidige team wel wat hulp kan gebruiken. Het betreft de grootste online winkel op het gebied van FMCG. Zij zijn een sterk groeiend en gezond bedrijf. Je kunt daar alles kopen wat je dagelijks gebruikt voor je persoonlijke verzorging, het huishouden of je gezin (non food). Er heerst binnen deze organisatie een informele bedrijfscultuur met korte lijnen, duidelijkheid en ‘to the point’. Er heerst ook een echte ondernemerssfeer, waardoor je de mogelijkheid hebt veel dingen uit te proberen en eigen te maken.
  Het kantoor en distributiecentrum bevindt zich in de omgeving van Utrecht en je komt te werken op de E-commerce afdeling.

  FUNCTIE
  Je bent een enthousiaste Online Marketeer die van een uitdaging houdt. Je wilt graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Advertising en kan dit zelfstandig opzetten. Samen met de andere Online Marketeer, de Ecommerce manager, ons online bureau en het IT-team zorg je voor een optimale online aanwezigheid.
  Het beheren van de Adwords-campagnes zal ongeveer 50% van je tijd beslaan. Naast uitgebreide shoppingcampagnes werken we met feedtools en Dynamic Search Ads om de campagnes steeds beter te maken. Daarnaast zal je je bezighouden met het optimaliseren van onze andere traffic kanalen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de lijnen zijn kort.

  WIE BEN JIJ?
  Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
  Je hebt ervaring met het managen van uitgebreide Google Shopping en Search campagnes
  Je hebt kennis van Affiliate marketing of een grote interesse hierin
  Je bent communicatief sterk en hebt een analytisch vermogen
  Je vindt het leuk om mee te denken aan integrale campagnes en de juiste kanalen hiervoor in te zetten
  Interesse en ervaring in feedtools zoals Channable is een grote pré

  JE KRIJGT ER OOK WAT VOOR TERUG!
  Laptop van de zaak
  Marktconform salaris
  Reiskostenvergoeding
  Mogelijkheid tot volgen van relevante opleidingen
  Elke dag verse lunch
  Al onze producten met personeelskorting
  Fijne collega’s en een leuk team waar je veel kan leren
   

 • Medewerker klantenservice

  OMSCHRIJVING
  Onze opdrachtgever groeit ontzettend hard en zoekt daarom een enthousiaste en commerciële medewerker Klantenservice. Het betreft de grootste online winkel op het gebied van FMCG. Zij zijn een sterk groeiend en gezond bedrijf. Je kunt bij deze winkel alles kopen wat je dagelijks gebruikt voor je persoonlijke verzorging, het huishouden of je gezin (non food). Er heerst binnen binnen de organisatie een informele bedrijfscultuur met korte lijnen, duidelijkheid en ‘to the point’. Er heerst ook een echte ondernemerssfeer, waardoor je de mogelijkheid hebt veel dingen uit te proberen en eigen te maken. 

  FUNCTIE
  medewerker Klantenservice ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten met al hun vragen. Deze vragen ontvang je per telefoon en email. Je checkt pro-actief en reactief orders, past ze zo nodig aan en onderhoudt hierover contact met de klant en je collega’s. Je signaleert mogelijke knelpunten en neemt hierin het initiatief om deze op te lossen. Je denkt mee over verbeteringen in interne processen. Tenslotte zorg je er voor dat jij de verwachting van de klant overtreft en bijdraagt aan een excellente klanttevredenheid.

  WIE BEN JIJ?
  Je hebt MBO/ HBO werk- en denkniveau
  Je hebt ervaring in een Customer Service-omgeving
  Je hebt affiniteit met E-commerce
  Je bent bereid om op termijn ook in de avond te werken
  Je woont in de buurt van Utrecht
  Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  Je bent communicatief sterk, commercieel, klantgericht en een teamplayer

  WAT ZIJ BIEDEN:
  Flexible werktijden
  Marktconform salaris
  Reiskostenvergoeding
  Elke dag verse biologische lunch
  Alle producten met personeelskorting
  Fijne collega’s en een leuk jong team waar je veel kan leren

   

 • Site Services Manager

  OMSCHRIJVING
  Bij onze opdrachtgever
  op en rond Schiphol
  ontstaat een vacature voor Site Services Manager.

  Als Site Services Manager ben je operationeel verantwoordelijk voor de facilitaire diensten op verschillende locaties .

  Je rapporteert aan de General Services Manager. Je stuurt samen met de General Services Manager de facilitaire diensten aan in verschillende gebouwen, met elk zijn eigen specifieke kenmerken. De facilitaire diensten worden uitgevoerd door collega medewerkers en subcontractors. Vanuit een one-team- en hospitality gedachte stuur je de medewerkers en subcontractors aan. Je hebt operationele kennis van facilitair management, waarbij de nadruk op ligt op zowel soft- als hardservices. Je doel is zorgdragen voor het realiseren van de overeengekomen facilitaire dienstverlening binnen de kaders van afspraken met de klant.

  FUNCTIE
  De belangrijkste taken van de Site Services Manager zijn:

  • Aansturen van operationele taken in de facilitaire services (hard en soft) waarbij de operationele werkprocessen worden gevolgd;
  • Bewaken van de naleving van procedures en kwaliteitsrichtlijnen;
  • Invoeren en bewaken van instrumenten (kostprijscalculaties, KPI, controlesystemen, FMIS);
  • Geven van aanwijzingen / werkinstructies aan medewerkers op locatie(s);
  • Toezien op de voortgang van werkkwaliteit en serviceverlening;
  • Uitvoeren van de overeengekomen serviceverlening binnen de gestelde tijdsplanning;
  • Signaleren en rapporteren van knelpunten in werkprocessen en aangeven van een oplossingsrichting;
  • Uitvoeren van controlerende werkzaamheden in facilitaire dienstverlening
  • (Mede) opstellen, verwerken en bewaken van het jaarplan;
  • (Mede) opstellen van managementrapportages, waarbij financiële rapportages worden voorzien van een analyse en toelichting;
  • Bewaken van de (afdeling)doelstellingen;
  • Onderhouden van contacten (met afgevaardigden) met de interne Sodexo organisatie, opdrachtgever en leveranciers betreffende de serviceverlening;
  • Realiseren en bewaken van het budget, doorbereken van kosten;
  • Verzorgen van de administratie.

  PROFIEL
  Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur een facility management opleiding;
  Je bent financieel onderlegd, je kunt werken met automatiseringssystemen;
  Je hebt werkervaring binnen het facilitaire werkveld en hebt grote affiniteit met soft services;
  Je hebt ervaring met het aansturen van personeel;
  Je bent representatief, communicatief vaardig en je bent in staat om prioriteiten te stellen;
  Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en je beheerst de Engelse taal in woord en schrift;
  Je werkt klant- en relatiegericht, proactief, oplossingsgericht, toont initiatief
  Je bent goed in staat zelfstandig te werken;
  Je bent in staat om de verwachtingen van de klant en eindgebruiker goed en tactisch te managen;
  Ervaring met Planon is een pré;
  Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van dienstverlening zowel in de hard- en soft services.

  Tijdelijk contract via Pdf Personeelsdiensten
  Salaris € 2.750,00 - € 3.250,00

 • Adminstratief / Secretarieel Medew. m/v

  OMSCHRIJVING
  Onze opdrachtgever regelt in opdracht van verzekeraars en assuradeuren schades en taxaties. Als expertisebureau functioneren zij als een verlengstuk van verzekeraars en assuradeuren, wat resulteert in een vriendelijke en persoonlijke benadering van de relaties.  Bij elke expertiseopdracht wordt minimaal één bezoek gebracht, tenzij door onze opdrachtgever anders wordt gewenst.

  FUNCTIE
  Voor de afdeling Binnendienst zijn wij op zoek naar een Administratief / secretarieel Medewerker/ster.

  Jij zorgt voor een kwalitatief goede en servicegerichte ondersteuning aan de afdeling. Dit doe je door het opstellen en versturen van rapporten, het verwerken van administratieve mutaties, het opmaken en versturen van andere correspondentie richting relaties en archiveer werkzaamheden. Verder maak en verstuur jij offertes en zorg jij ervoor dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt en ondersteunt de afdeling waar nodig. Tot slot ben jij enthousiast, servicegericht en heb je probleemoplossend vermogen.

  FUNCTIE EISEN
  Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
  Je bent (minimaal) in het bezit van MBO diploma.
  1-2 jaar werkervaring binnen de verzekerings- en of assurantiën branche is zeker een pré.
  Ervaring met Microsoft Office.
  Je werkt zeer nauwkeurig.


  GEBODEN WORDT
  Een zelfstandige en gevarieerde functie binnen een klantgerichte organisatie.
  Een prima werkklimaat voor ondernemende persoonlijkheden.
  Goede arbeidsvoorwaarden.
  Een redelijke mate van flexibiliteit qua uren en dagen.