sinds 1999

De vacature

Uren per week
32 - 40

Locatie
Naarden

Meer info?
Bregine 06 27034370

Verkoop Binnendienst medewerker - supply chain medewerker

OMSCHRIJVING
Onze opdrachtgever is een snelgroeiende handelsonderneming met korte lijnen en informele sfeer. Zij zijn al meer dan 20 jaar een zeer betrouwbare intermediair tussen retailer en leverancier. Zij concentreren zich op de assortimentsgroepen Food, Personal Care en Home Care en dit assortiment wordt uitsluitend rechtstreeks bij de A-merkleveranciers ingekocht. Het betreft zowel reguliere artikelen als partij aanbiedingen. Samen met hun relaties creëren zij oplossingen en kansen in nieuwe marktkanalen die voor toegevoegde waarde en business zorgen. Omdat ze hard groeien kan het huidige team extra hulp goed gebruiken! Het betreft een sterk en gezond bedrijf. Er leeft een echte ondernemerssfeer, waardoor je de mogelijkheid hebt veel dingen uit te proberen en eigen te maken. Het kantoor is gevestigd in Naarden in een prachtig authentiek pand.

FUNCTIE
De MVB is verantwoordelijk voor het toepassen van de afgesproken in– en verkoopprocedures. Hierdoor moet de medewerker verkoop binnendienst ervoor zorgen dat de leveranciers en klanten tevreden zijn en gemaakte afspraken foutloos worden nagekomen maar ook dat zijn/haar collega’s hem/haar naadloos kunnen vervangen bij afwezigheid. Daarbij is de MVB is medeverantwoordelijk voor de planning van de in- en uitgaande goederenstroom.

MVB is verantwoordelijk voor de correcte en complete input van data in het ERP systeem (Navison) en voor de afstemming met de afdelingen inkoop/verkoop, marketing, finance en logistiek, die nodig is om het totale bedrijfsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als gevolg hiervan is de MVB medeverantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen.
MVD is medeverantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde kwaliteitsdoelen. Belangrijk onderdeel hiervan is een uniforme werkwijze van hem/haar in het systeem en de uniforme opslagwijze van documenten.

Realisatie van de taken met betrekking tot het klanten- en leverancierspakket van opdrachtgever conform de eisen als het gaat om klant- en leveranciersgerichtheid en planning:
Zorgt voor een tijdige levering aan klanten en facturatie
Zorgt voor het tijdig inplannen van handlingsopdrachten bij sociale werkplaatsen
Zorgt voor het tijdig inplannen van ritopdrachten bij transporteurs
Zorgt voor een juiste afhandeling van retours en klachten en het aanmaken van creditnota's
Zorgt voor een correcte en uniforme verwerking van data in het systeem
Contact onderhouden met sociale werkplaatsen, aanvragen van handelingsoffertes, beoordelen van offertes

Onderhoudt contacten met derden over de inkoop, verkoop en levering van producten of diensten.
MVB is verantwoordelijk voor relevante en directe communicatie met het zijn/haar directe collega’s. Verder is MVB verantwoordelijk voor de communicatie met klanten, leveranciers en toeleveranciers.

WIE BEN JIJ?
Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO-opleiding in een commerciële of logistieke richting. Uiteraard heb je grote affiniteit met Retail en FMCG. Je hebt ervaring als medewerker verkoop binnendienst en verstand van logistiek (supply chain). Voor deze vacature zijn resultaatgerichtheid, communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling onmisbaar. Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat. Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk mee krijgt. Je neemt graag het voortouw en gaat discussies niet uit de weg. Je bent cijfermatig sterk en Excel kent geen geheimen voor je.

WAT ZIJ BIEDEN
Een veelzijdige functie waarin je een zichtbare bijdrage levert aan het verkoopproces.
Snel veel verantwoordelijkheid.
Marktconform salaris.
Pensioen regeling
Reiskostenvergoeding.
Mogelijkheid tot volgen van relevante opleidingen
Elke dag verse lunch.
Fijne collega’s en een leuk team waar je veel kan leren.