sinds 1999

Neem gerust contact met ons op

Bregine Brok

06 270 34 370

Na mijn opleiding HEAO CE ben ik begonnen als verkoper buitendienst bij Veenman kantoormachines. Vervolgens heb ik de functie van commercieel trainer enige jaren mogen vervullen om daarna Sales Manager van een eigen verkoop team te worden. In die periode heb ik Martine leren kennen. Wij werken sinds 1994 met veel plezier samen. Dit is voor ons heel prettig maar ook voor onze klanten en kandidaten. Wij kennen onze taken en verantwoordelijkheden en vullen elkaar uitstekend aan. Met onze samenwerking zit het dus wel goed! Voor onze opdrachtgevers en kandidaten waarborgt dit de continuiteit van Pdf Personeelsdiensten.      bregine@pdfpersoneelsdiensten.nl

 

linked

Martine de Kluis

06 270 34 373

Na mijn studie rechten ben ik begonnen bij Nouveau Metier als consultant Werving & Selectie. Daarna heb ik een tussenstap gemaakt in de sales bij Veenman kantoormachines, om vervolgens samen met Bregine in 1999 Pdf Personeelsdiensten over te nemen. Mijn inziens is de toegevoegde waarde van ons dat wij de kandidaten persoonlijk spreken en de klant vaak al jaren kennen. Hierdoor zijn wij in staat de perfecte match te realiseren. Daarbij zijn de menselijke factoren het belangrijkste, want iemand kan de capaciteiten wel hebben, maar als hij/zij niet past binnen het team houdt het op.
martine@pdfpersoneelsdiensten.nl

 

linked

 

Pdf Personeelsdiensten B.V.
Amsteldijk 58G
1074 HX Amsterdam